Sayfalar

14 Nisan 2015 Salı

Çok Özledim Burayı Çok!


Hayatta yaptığım en büyük enayiliklerden biri, yapmaktan delice zevk aldığım şeylere yeterli vakit ayıramamak olsa gerek.
Ya da ayırmamak diyeyim. Çünkü bal gibi biliyorum ki bir şeyi gerçekten istersen ona ayıracak zamanı da buluyorsun illa ki.
O halde burada olmak, yazmak beni bu kadar mutlu ederken ben aylardır hangi cehennemdeyim? 
Utanarak ve cılız bir sesle şunu diyebiliyorum ancak: "Hayatın koşturmacasına daldım. Yazmadıkça yazasım kaçtı. "

Oysa nasıl özledim blogumu. Burayı düşünmediğim bir günüm bile geçmedi. Gerçekten. Yaşadığım çeşit çeşit olayda, "Bunu mutlaka yazmalıyım." dedim ama olmadı, olamadı, elim klavye ile bir türlü buluşamadı.

Sevimsiz bir atalet içine girdim sanırım yazma konusunda. Aslında çok şey sığdı bu süreye, sürekli bir şeyler yapma halindeydim ama en sevdiğim aktivitelere zaman ayıramadıktan sonra neyleyim ben öyle yoğunluğu!

Bir daha yapmayacağım bunu. Sadece buraya yazmak da değil, bundan sonra beni mutlu eden hiçbir şeyi ertelememeye kararlıyım. 
Artık döndüm ve düzenli olarak yazacağım. 
Çünkü bunu gerçekten çok ama çok seviyorum.

Hafta bitmeden görüşmek üzere. ;)


4 yorum:

  1. Çok güzel bir haber oldu bu! Heyecanla bekliyoruz ♥

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkürler sevgili Kızlı Erkekli Kedili. :) Hani artık işin p.kunu çıkarmıştım yazmama konusunda, silkelenip kendime geleyim dedim. :)

    YanıtlaSil
  3. Şu ana ben de ayrı sayılırım, bugünkü yazım bir istisnaydı, ne bloğuma yazmak, ne blogları ziyaret etmek, yapamıyorum, ne olduysa bana bilmiyorum. Senin gittiğinin de farkında değildim çünkü günlerdir dediğim gibi blog aleminden uzak kaldım. Hoşgeldin Eylül'cüğüm madem seviyorsun gitme hiç:) sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Demek ki oluyor bazen böyle hepimize. :) Geçmiş olsun diyelim. :)
    Evet çok seviyorum. Yazmayı çok sevdiğim için nasıl oluyor da ihmal edebiliyorum burayı kendime şaşırıyorum.
    Sevgiler Müjde Abla'cım. :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...