Sayfalar

7 Nisan 2014 Pazartesi

Tatlı Pazartesi | İpte Çamaşırlar


Merhaba!
Bu hafta Tatlı Pazartesi'de, "İpte Çamaşırlar" var.
Ne alaka demeyin. Ya da isterseniz deyin.:)
Belki son haftalarda olanlardan dolayı bilinçaltımdaki kirli çamaşır-temiz çamaşır konuları gizliden yüzeye çıkmış olabilir. 
Olmayabilir de.
Ama bir gerçek var ki, ben ipte çamaşır fotoğraflarını severim. Canlı, sevimli, muzur gelir bana. Düşünsenize, en özeliniz, salkım salkım sokaklarda sarkıyor. 
Hele de rüzgarda uçuşuyorlarsa başka keyifli olurlar.

Haftalar önce Pinterest'te Hanging Clothes diye bir pano açmıştım ve bir miktar görsel atmıştım içine. Şimdi ise hadi dedim, bunlarla Tatlı Pazartesi yapayım. Ve biraz daha ekledim.
Buyrun size çeşit çeşit ülkelerden, çeşit çeşit ipte kuruyan çamaşırlar!

Umarım seversiniz.
Pinterest'teki diğer panolarıma ulaşmak isterseniz de sizi buraya alayım. Hepsi pek güzel, cıvıl cıvıl.

Herkese püfür püfür, renkli, sevimli bir hafta dilerim!..


































7 yorum:

  1. Böyle fotoğrafta görünce güzel görünüyor tabi, çok artistik ve şık :) Gerçek hayatta hoş değil malesef... Dizi dizi çamaşırlar, bir de yanında balkondaki çanak anten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) Kesinlikle katılıyorum. Zaten o yüzden ipte çamaşır "fotoğraflarını" seviyorum dedim.:) Yoksa mümkünse herkes evinde kurutsun. Ya da belli bir çamaşır asma günü olsun. Ki yabancı şehirlerde var diye biliyorum...

      Sil
    2. Çanak anten ve klimayı da hiç sorma zaten...:(

      Sil
  2. Yazı başlığını okuyunca gözümün önünde hemen Beyoğlu Tarlabaşı bulvarına açılan sokak ve caddelerdeki çamaşırlar geldi. İnsan her geçişinde mi çamaşıra denk gelir:) Sürekli bir çamaşır tentesi (!) altında yürüme halinde oluyorsunuz. Renkli birşeyler asıldığında görsel açıdan biraz affedici olabiliyor da iç çamaşırları yaldır yaldır sarkınca fena:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tarlabaşı bu konuda meşhur zaten.:) Oranın dokusunun bir parçası olduğu için göze kötü gelmiyor sanırım... Ama iç çamaşırları konusunda haklısınız, bi tuhaf oluyor, nereden sarkarsa sarksın!:))

      Sil
  3. ne kadar ilginç!:)))eline sağlık:) ağaçtaki çamaşırlar fotoşop mu gerçek mi?:))
    sevgiler

    not: yorum gönderirken 'kelime doğrulama' mız isteniyor :( daha kolay ve hızlı yorum yapmamız için dilersen ayarlardan yorum ayarlarına girip kaldırabilirsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim.:) Çok keyif alıyorum Tatlı Pazartesi postları yaparken.:) Ağaçtaki çamaşırlar gerçek görünüyor. Ama ne için böyle bir şey yaptıklarını bilmiyorum.
      Kelime doğrulamayı kapattım, farkında bile değildim açık olduğunun... Uyarı için çoook teşekkürler! Sevgiler.:)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...